Podcast: Jessica Durlacher over De Stem

01 maart 2021
| | |

In januari ging Bob Kappen in onze winkel op het Spui in gesprek met Jessica Durlacher over De Stem, haar nieuwe roman. Luister het interview hier terug: '[De ik] is een verheviging van mezelf, en dat is enorm lustvol om me daaraan over te geven. Dat vind ik eigenlijk het ultieme, als dat gebeurt, alsof de verbeelding met jou op pad gaat.'

Over De Stem

De Stem speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden – een rijke roman met een stuwende kracht, over familie, loyaliteit, en het grote offer dat engagement van mensen vraagt.

Een vrome Somalische asielzoekster komt als oppas in dienst bij het gezin van Zelda en Bor, en ontpopt zich tot hun verbazing als een fenomenale zangeres. Haar naam is Amal. Ze is zo goed dat Zelda en Bor haar opgeven voor de populaire talentenshow De Stem.

Tijdens haar spectaculaire eerste optreden verrast Amal het miljoenenpubliek met een dramatisch gebaar dat tot een vloedgolf van bedreigingen leidt. Het gezin voelt zich geroepen haar te beschermen en wordt zo meegesleurd in conflicten die hun veilige wereld voor altijd zullen veranderen.

N.B. Lees ook onze voorpublicatie uit De stem. En kijk zondag 7 maart naar het interview bij De Pletterij.

Podcast: Jessica Durlacher over De Stem

Delen op

€ 24,99
€ 13,99
pro-mbooks1 : athenaeum