Van George Saunders tot Anna Jones, de tips van Jakob Nijsen, boekverkoper bij het Martyrium

08 december 2022
| | | | | |

Tijdens de feestdagen geef je natuurlijk een boek cadeau. Om je te helpen bij je keuze delen onze boekverkopers hun cadeautips. Ditmaal Jakob Nijsen, boekverkoper bij het Martyrium.

Merlin Sheldrake, Verweven leven (vertaling Nico Groen)

Zelden krijgt iemand het voor elkaar je blik zo te verbreden en verdiepen als Sheldrake dat doet over de verborgen wereld van de schimmels. Nog lang na het lezen vallen puzzelstukjes op hun plaats. Schimmels en paddenstoelen, maar ook planten, dieren en onze eigen hersenen zijn nog nooit zo mooi geweest.

George Saunders, Bevrijdingsdag (vertaling Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes)

Hoe hoog de verwachtingen ook oplopen als Saunders een nieuwe bundel uitbrengt, hij overtreft ze alsnog. De empathie voor elk en ieder sijpelt door deze verhalen heen, of ze zich nu afspelen in een futuristisch pretpark in een bunker of op een handvol regenachtige stoeptegels.

Lees op onze site een fragment uit Bevrijdingsdag.

Anna Jones, Één Pan, Plaat, Planeet (vertaling Mariëlle Steinpatz)

Hoeveel meer kan je van eten (en koken) genieten als je weet waar ingrediënten vandaan komen en wat voor gevolgen hun consumptie heeft? Ontzettend veel meer, heeft Anna Jones voor ons ontdekt. En ze doet dat met simpele, originele, heerlijke recepten

Van George Saunders tot Anna Jones, de tips van Jakob Nijsen, boekverkoper bij het Martyrium

Delen op

€ 26,99
€ 18,99
€ 23,99
€ 19,95
€ 34,99
€ 37,99
pro-mbooks1 : athenaeum