De 3 cadeautips van 2023 van Lynn van der Zaag

11 december 2023
| | |

December! Tijd voor de boekverkopers van je favoriete boekhandels om hun favorieten aan je op te dringen. We verzamelen lijstjes op onze feestdagenpagina en brengen je boeken en tijdschriften om blij of wijs of verwonderd van te raken. Bekijk de 3 cadeautips van 2023 van Lynn van der Zaag, van Emma de Thouars, Babet de Winkel en Ann Quin.

Emma de Thouars, Emma’s Amazing Asia Vega

Met ieder etentje maak ik furore met recepten uit dit boek, terwijl alles in een handomdraai op tafel staat. De ingrediënten die je nodig hebt voor deze feestmalen komen veel terug in de recepten, dus je hoeft niet voor ieder recept veel boodschappen te doen. Daarnaast maakt Emma je wegwijs in Aziatische supermarkten en leert ze je de kneepjes van het kookvak.Babet te Winkel, Zien in het donker

Te Winkel geeft taal aan het onnoemelijke, geeft taal waar taal tekortschiet.

Zo heeft ze het over toekomstrouw (rouw om iets wat er nooit zal komen), rouwbiecht (het delen van je meest donkere, ongemakkelijke en verboden gedachten over je rouw) en belschrik (het paniekerige gevoel als je telefoon gaat, omdat je eerder al slecht nieuws hebt gekregen en dat onbewust nu weer verwacht).

Dit boek is voor iedereen met rouwpijn.

Ann Quin, Drie

Ruth en Leonard bespieden S. S bespiedt Ruth en Leonard.
S overlijdt. Dit loopt uit de hand, of is het al uit de hand gelopen?
Verontrustend, rafelig, intrigerend. Gaat Quin, voorhoeder van het Brits experimentalisme, lezen!

De 3 cadeautips van 2023 van Lynn van der Zaag

Delen op

€ 22,99
€ 22,00
pro-mbooks1 : athenaeum