De 3 cadeautips van 2023 van Sara van Dijk

04 december 2023
| | |

December! Tijd voor de boekverkopers van je favoriete boekhandels om hun favorieten aan je op te dringen. We verzamelen lijstjes op onze feestdagenpagina en brengen je boeken en tijdschriften om blij of wijs of verwonderd van te raken. Bekijk de 3 cadeautips van 2023 van Sara van Dijk: Barbara Kingsolver, Claire Keegan en Rick Rubin.

Barbara Kingsolver, Demon Copperhead

Toen ik deze zomer Demon Copperhead verslond, was het even alsof ik in een woonwagenpark in de Appalachen was, in plaats van in Zuid-Frankrijk, liggend aan een azuurblauw zwembad. Dit boek beslaat de gehele, onfortuinlijke jeugd van een jongen in ‘White Trash America’, en is meeslepend, soms tragisch en frustrerend, en vooral heel erg mooi.Claire Keegan, So Late in the Day

Hoe anders is het boekje So Late in the Day van Claire Keegan – de hedendaagse meester van het korte boek. Het is alsof Keegan elke situatie met haar pen kan omtoveren tot een ingrijpend verhaal. Elk van haar drie novelles is een klein, ingetogen meesterwerk.

Rick Rubin, Creatief zijn (vertaling Petra C. van der Eerden)

Tot slot een boek dat nog niet in mijn kast staat, maar daar hopelijk binnenkort zijn plekje vindt: Rick Rubins Creatief zijn, een boek over het creatieve proces geschreven door iemand die daar alles van weet – een van ’s werelds belangrijkste muziekproducers.

De 3 cadeautips van 2023 van Sara van Dijk

Delen op

€ 16,99
€ 24,99
€ 14,99
€ 25,00
€ 11,99
€ 34,99
pro-mbooks1 : athenaeum