De 4 cadeautips, nieuw en klassiek, van Bob Kappen

11 december 2023
| | | |

December! Tijd voor de boekverkopers van je favoriete boekhandels om hun favorieten aan je op te dringen. We verzamelen lijstjes op onze feestdagenpagina en brengen je boeken en tijdschriften om blij of wijs of verwonderd van te raken. Bekijk de 4 cadeautips van 2023 van Bob Kappen: Marja Pruis, Ilja Leonard Pfeijffer, Connie Palmen en Cees Nooteboom.

Marja Pruis, Huiswerk

Echt een heerlijk boek. Eindelijk huiswerk waar je wel gelukkig van wordt.Ilja Leonard Pfeijffer, Alkibiades

Ik vond dit boek een fascinerende leeservaring, de actuele waarde was bij lezing al beangstigend — en is het na de verkiezingsuitslag des te meer —, en de stijl is ook echt prachtig.

Ik heb voor de feestdagen ook gekozen voor twee van mijn favoriete klassiekers.

Connie Palmen, De wetten

Mijn ultieme tip is en blijft (tot in den treure wellicht) De wetten van Connie Palmen. Het boek dat ik al tientallen keren las, en zal lezen! Het verhaal van Marie Deniet opzoek naar zichzelf aan de hand van zeven mannen, filosofie, religie, literatuur en zo ontzettend veel meer, zal nooit maar dan ook nooit vervelen.

Cees Nooteboom, Rituelen

Cees Nooteboom schreef met Rituelen een instant klassieker. Het boek heeft een van de mooiste openingszinnen uit de Nederlandse letteren: ‘Op de dag dat Inni Wintrop zelfmoord pleegde stonden de aandelen Philips 149.60.’ Het boek was heel lang niet leverbaar, maar na lang lang zeuren bij de Bezige Bij is er eindelijk deze beeldschone heruitgave. Stap in de wereld en het Amsterdam van Inni en laat je betoveren.

De 4 cadeautips, nieuw en klassiek, van Bob Kappen

Delen op

€ 23,99
€ 14,99
€ 36,99
€ 22,50
€ 12,99
€ 10,00
€ 6,99
pro-mbooks1 : athenaeum