Het Nieuwscentrum signaleert Frankie, Cut en Riposte

01 juli 2015

Deze week signaleert Athenaeum drie populaire ‘meisjes’-tijdschriften: het Australische Frankie, het Duitse Cut en Engelse Riposte.

Riposte #4

Riposte #4

Riposte is een naar eigen zeggen 'smart magazine for women'. Elk nummer bevat vijf ideeën, vier ontmoetingen, drie speciale artikelen, twee essays en een icoon. Interessante en fascinerende vrouwen worden geportretteerd en geïnterviewd in dit prachtig vormgegeven tijdschrift. In het vierde nummer zijn dat onder anderen zangeres Eno Williams, curator Poalo Antonelli, nieuwsredactrice Lindsey Hilsum en schrijfster Susie Bubble.

158 pagina's, € 13,50

Riposte #4
CUT #13

Cut #13. Leute machen Kleider

Web dir was! Stond in het vorige nummer van Cut de wol en het breien centraal, in dit nummer is het de schering en de inslag, met andere woorden het weven dat in de schijnwerper gezet wordt. Daarbij passeren verschillende weeftechnieken de revue. Het zelfmaakmodel plus patroon in dit nummer is evenwel een T-shirt met een organza uitsnede aan de voorkant..

140 pagina's, € 10,90

CUT
Frankie #65

Frankie #65

Hoe wil je als jong mens leven? Wat vind je belangrijk en mooi? De Australische Frankie lijkt het precies te weten. Leven bewust van je omgeving met een open oog voor de natuur, met dingen die mooi gemaakt en duurzaam zijn, met gevoel voor zelfspot en humor. Dit alles in 136 vrolijk gekleurde pagina's van het tijdschrift Frankie, naar wie verluidt al heel wat baby's vernoemd zijn!

136 pagina's, € 10,99

Frankie #65
Frankie #65

Delen op

€ 15,90
€ 15,90
pro-mbooks1 : athenaeum