Het Nieuwscentrum signaleert mannenbladen Hero, Fucking Young, Dust

05 juni 2015

Athenaeum Nieuwscentrum signaleert deze week drie uitstekende mannen-, of misschien beter jongensmodebladen: Hero #13, Fucking Young #6 en Dust #7.

Hero #13

Hero #13

Justin Bieber gefotografeerd door Hedi Slimane. Bieber is in transitie van jeugdidool naar volwassen kunstenaar en het is niet eenvoudig voor hem zijn weg te vinden onder het wakend oog van het publiek.

Met verder Bruce Weber, Kevin Carrigan over Calvin Klein, de Canadese schoonspringkampioen Vincent Riendeau, DIIV-frontman Zachary Cole Smith, acteur Timothy Chalamet (Interstellar, Homeland) & Larry Clark beantwoordt vijftig vragen in zijn eigen onnavolgbare stijl. Meer dan driehonderd pagina's glossy fotografie.

€ 10,90

Hero #13
Fucking Young #6

Fucking Young #6: A Brief in Men's Fashion and Culture in Five Chapters

Dit nummer, met als thema 'Zodiac', gaat over symbolisme en voorspellingen, sterrenbeelden en mystiek. De vier elementen vuur, water, aarde en lucht. Het vijfde hoofdstuk gaat over het dertiende sterrenbeeld; Ophiuchus. Schrik niet, dit blijft gewoon het toffe modeblad! Boordevol photo shoots, mooie mannen en sfeervolle stills.

€ 15,-

Fucking Young #6
Dust #7

Dust #7

Ook Dust begeeft zich in de kosmos. De connectie tussen geest en lichaam, tussen hemel en aarde, de basis van het menselijk bestaan. De vele keuzes in het leven zijn verwarrend genoeg, er lijkt iets van een behoefte aan duiding in de lucht te hangen. Dust presenteert zich derhalve minder als modeblad. Hier meer verhalen en interviews. Fotografie en kunst wisselen af, en de jongensliefde wordt subtiel verbeeld. Er heerst een poëtische spanning in het blad, vol verwachting van wat er komen gaat.

€ 17,-

Dust #7

Delen op

pro-mbooks1 : athenaeum