Het Nieuwscentrum signaleert: The Sartorialist, Men's File, Clutch, Gup, 10 Men (9 september 2015)

09 september 2015

Vanwege de nieuwe editie X van The Sartorialist deze week mode en bijzondere mannen.

The Sartorialist X

Scott Schuman, The Sartorialist X

Schuman ging voor deze editie van The Sartorialist wat verder de wereld in. Zijn grandioze formule om bijzonder geklede mensen op straat te fotograferen blijkt in Parijs, New York en Londen te werken. Maar ook in Tibet, India, Bhutan en Polen, zodat er een nog kleurrijker palet ontstaat. Van fantastisch haar tot schooluniform, en van schitterend kostuum tot gewoon aantrekken wat je hebt. Uiteindelijk gaat toch het om de mensen.

510 pagina's, € 27,50

The Sartorialist X
The Sartorialist X
Mens' File & Clutch
Mens' File & Clutch

Men's File & Clutch

We hebben er even op moeten wachten, maar gelukkig hebben we deze fraaie bladen uit Japan nu weer op een stapel liggen. Men's File en Clutch bundelden hun krachten voor deze editie waarbij de twee tijdschriften in een band zitten, 'Tracing the roots of style' en 'Authentic, borderless & creative production' zijn de subtitels. We zien de echte Ralph Lauren, waanzinnige sets met forties kleding, klassieke gespen, eigenzinnige stijl, motoren, tassen, fietsen, handwerk en veel denim.

350 pagina's, € 25,-

Mens' File & Clutch
Gup International Photo Magazine #46

Gup International Photo Magazine #46

Gup staat in deze selectie vanwege de geweldige cover uit de reportage van Ruven Afanador. Hij fotografeerde 'the men of Flamenco'. In fantastische creaties en met mooie dansposities hebben de heren een gepassioneerde uitstraling. De rest van het blad biedt uiteraard nog veel meer moois. Jong talent, mooie portfolio's en verhalen.

170 pagina's, € 8,50

Gup International Photo Magazine #46
10 Men #42

10 Men #42

'Hey Good Looking' staat er op de voorkant van de nieuwe editie van 10 men. Het uitroepteken ontbreekt, ongetwijfeld een vormgevingsbeslissing, maar de inhoud van het blad zou een uitroepteken waard zijn. In 10 men staan altijd spannende modeshoots en ook deze keer stelt het blad niet teleur: vol details, mooie materialen en stijlen; van klassieke pakken tot maffe breisels en fraaie borduursels; met mooie verhalen en soms droevige Nick Cave- achtige sferen en veel retro. Blame, Fendi, 10 artists you should meet, 10 objects of desire, Dior Homme, Stavros Karelis en meer.

320 pagina's, € 10,-

10 Men #42
10 Men #42

Delen op

pro-mbooks1 : athenaeum