De 4 cadeautips van Annick van Kessel, boekverkoper bij Boekhandel Van Rossum

16 december 2021
| | | | | |

De dagen worden korter, de feestdagen staan voor de deur. Tijd voor de lees- en cadeautips van onze boekverkopers. Wat zijn de beste boeken van 2021? Welke boeken zouden wij zelf graag onder de kerstboom vinden? Wat zijn de boeken die we iedereen aanraden? Welke tips reserveren we voor onze beste vrienden en vriendinnen? Dit zijn de 4 cadeautips van Annick van Kessel.

1. Philip Giordano, De pinguïn die het koud had

Een prentenboek met lief verhaal over een pinguïn met een probleem. Het boek valt ook op door de prachtige grafisch vormgegeven illustraties.

2. Ton Heijdra & Alice Roegholt, De verbeelding van Plan Zuid

Een nieuw fiets- en wandelboek met een kunstroute langs de architectuur van Plan Zuid. In deze gids is er speciale aandacht gegeven aan gebouwen en beeldhouwwerken in de openbare ruimte van Plan Zuid.
Voor de klanten van Van Rossum is er veel uit de buurt in te herkennen.

3. Erna Sassen, Zonder titel

Erna Sassen weet de belevingswereld van jongeren altijd goed te vangen in haar boeken, zowel qua thematiek als qua taalgebruik. ‘Zonder titel’ is hier geen uitzondering op, het boek pakt je meteen als je begint met lezen.

Het is zowel een schrijnend als hoopvol boek, met thema’s als pesten, verliefdheid, vluchtelingen.

Lees op onze site een fragment en de boekentip van Elly Ooms.

4. Groot Paul Biegel sprookjesboek, met illustraties van Charlotte Dematons

Paul Biegel schreef tijdens zijn leven een hoop verhalen, in dit boek zijn dertig van zijn mooiste verhalen verzameld. Charlotte Dematons maakte er illustraties bij. Tijdloze nieuwe sprookjes voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Lees op onze site Daan Stoffelsens recensie.

De 4 cadeautips van Annick van Kessel, boekverkoper bij Boekhandel Van Rossum

Delen op

€ 17,99
pro-mbooks1 : athenaeum