Terug

Leesfragment

De monnik van Mokka

26 januari verschijnt de nieuwe roman van Dave Eggers in de vertaling van Koos Mebius: De monnik van Mokka. Wij publiceren voor.

De monnik van Mokka is het waargebeurde, meeslepende verhaal over een jonge man die zijn eigen Amerikaanse droom najaagt, over de wonderlijke geschiedenis van koffie en o…

Helden van de grens

27 juli verschijnt Helden van de grens van Dave Eggers (Heroes Of The Frontier, uit het Amerikaans vertaald door Monique ter Berg, Brenda Mudde, Elles Tukker en Maarten van der Werf). Wij publiceren een fragment voor.

In Helden van de grens reist Josie met haar kinderen Paul en Ana in een krakkemi…

Uw vaderen, waar zijn zij? En de profeten, leven zij voor eeuwig?

Deze week verscheen Dave Eggers' Uw vaderen, waar zijn zij? En de profeten, leven zij voor eeuwig? (vertaald door Gerda Baardman, Lidwien Biekmann en Elles Tukker). Wij brengen een fragment.
'"Wie ben jij?"
"We kennen elkaar, Kev. Van heel vroeger. Het was niet de bedoeling dat het op deze manier gin…

Een hologram voor de koning

Op vrijdag 29 juni verschijnt de Nederlandse vertaling van het nieuwe boek van Dave Eggers, Een hologram voor de koning (A Hologram for the King, vertaald door Gerda Baardman, Lidwien Biekmann & Jan de Nijs). In deze Nacht kunt u een voorpublicatie lezen.

 

Alan Clay heeft alles verloren door …

Max (en de Wild Things)

Vanavond gaat Where The Wild Things Are in première, een film van Spike Jonze naar de tekst van Dave Eggers, gebaseerd op Maurice Sendaks klassieke jeugdboek Max en de Maximonsters. We kijken vooruit en lezen een fragment uit het boek, dat gelijktijdig in de vertaling van Irving Pardoen verschijnt b…

  • Pagina :
  • 1
MINDBOOKSATH : athenaeum