Terug

Leesfragment

Romanschrijver van beroep

Op 15 januari verschijnt Romanschrijver van beroep van Haruki Murakami (uit het Japans vertaald door Luk Van Haute). Lees bij ons nu alvast een fragment.

In Romanschrijver van beroep schrijft Haruki Murakami zeldzaam openhartig over zichzelf. Murakami is wereldwijd een van de meest geliefde en gele…

De moord op de commendatore II. Metaforen verschuiven

Deel twee is verschenen! Haruki Murakami's De moord op commendatore is compleet in de vertaling van Elbrich Fennema en Luk Van Haute. Lees nu een fragment uit deel 2: Metaforen verschuiven op Athenaeum.nl - en bestel uw exemplaar.

In De moord op Commendatore van Haruki Murakami had een portretschil…

De moord op de commendatore I. Idea verschijnt

1 december verschijnt het nieuwe boek van Haruki Murakami. Uiteindelijk zal De moord op de commendatore in twee delen verschijnen, maar lees hier alvast de proloog van het eerste deel: Idea verschijnt (vertaald door Elbrich Fennema en Luk van Haute).

Een zesendertigjarige pas gescheiden portretschi…

Luister naar de wind

Op 15 januari verschijnen de eerste twee romans van Haruki Murakami - Luister naar de wind en Flipperen in 1973 - voor het eerst in Nederlandse vertaling, en wel in één boek. Bij ons een uitgebreid fragment uit Luister naar de wind.

 

'Mensen die om drie uur ’s nachts in de stille keuken door de k…

1q84

Ruim een jaar voor de Amerikaanse en overige Europese edities, verschijnen morgen bij Atlas de eerste twee delen van de nieuwe driedelige romancyclus van Haruki Murakami, 1q84, in de vertaling van Jacques Westerhoven. In Japan groeiden de twee delen met ruim twee miljoen verkochte exemplaren vorige …

  • Pagina :
  • 1
pro-mbooks1 : athenaeum