Literaire Salon @Ambassadehotel: Hadassah de Boer in gesprek met Alma Mathijsen

19 november 2017 tot 19 november 2017
|

Op zondag 19 november van 16.00-17.00 wordt Alma Mathijsen (1984) tijdens de Literaire Salon geïnterviewd door presentatrice Hadassah de Boer. In september verscheen haar nieuwste boek Vergeet de meisjes, een onheilspellende roman over twee vrouwen die besluiten zich aan de wereld te onttrekken.

Alma Mathijsen studeerde Beeld & Taal aan de Gerrit Rietveld Academie en Creative Writing in New York. Op haar achttiende begon ze met schrijven voor de jongerenwebsite Spunk.nl en ze was onderdeel van het columnistenduo Fanny & Alma in Het Parool. Van haar hand verschenen zes toneelstukken, een verhalenbundel en vier romans. Mathijsen schrijft essays voor NRC Handelsblad. In de afgelopen weken liet zij haar stem horen in het #MeToo-debat, onder meer via een opiniestuk in NRC en als gast bij De Wereld Draait Door. Presentatrice en regisseuse Hadassah de Boer (1971) gaat in dialoog met Alma over onder andere haar oeuvre en schrijverschap. De Boer, die haar carrière begon bij AT5, presenteerde diverse programma’s voor onder meer de NPS en Tros en maakte deel uit van verschillende jury’s van culturele prijzen.

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via het inschrijfformulier op de website van het Literaire Salon. Toegang is kosteloos, aanmelden wegens een beperkt aantal plaatsen verplicht. De middag wordt afgesloten met een glas champagne en een signeersessie door de auteur.

Delen op

MINDBOOKSATH : athenaeum