Boeken FM, live op 't Spui!

12 maart 2023
| | | |

Om de Boekenweek te vieren zullen de lieden van BoekenFM zondag 12 maart om 10.00 bij Athenaeum Boekhandel op ’t Spui live Luister van Sacha Bronwasser bespreken.
Bob Kappen, Charlotte Remarque, Joost de Vries en Merel Borst heten iedereen van harte welkom!

Beluister nu de podcast die aan het gesprek voorafging, met Marja Pruis als de voorganger van Bob Kappen:

Over Luister

‘Het nieuws reisde snel, zoals dat soort nieuws doet. Ik wist dat het ook over jou ging zodra het eerste bericht uit Parijs kwam. Bijna zes jaar geleden nu, op een vrijdag de dertiende. Een datum als een slechte grap. Online meldden allerlei mensen zich “veilig”. Vrienden, een nichtje, een ver familielid. Oud-studiegenoten, mijn eigen oud-leerlingen. Exposanten van de fotobeurs, je vakgenoten. Anderen, vage kenissen: het verbaasde me hoeveel bekenden aan de rand van het wereldtoneel rondhingen. Jij was daar ook, Flo, en op jouw profiel bleef het stil. Akelig stil, zegt men dan.’

Luister, de tweede roman van Sacha Bronwasser, neemt de lezer mee naar het Parijs van de jaren tachtig en nu, in een zinsbegoochelende zoektocht naar identiteit, vriendschap en schuld.

Lees op onze site een fragment uit Luister.

Over Boeken FM

In de podcast Boeken FM vertellen dichter en recensent Ellen Deckwitz, schrijver en recensent Joost de Vries en schrijver en podcastmaker en boekverkoper Charlotte Remarque welk boek je moet lezen. Om beurten dragen zij een boek aan — actueel, relevant of gewoon ijzersterk. Boeken FM is een podcast van uitgeverij Das Mag — in samenwerking met De Groene Amsterdammer en Dag en Nacht Media. Voor deze live bijeenkomst schuift boekverkoper Bob Kappen aan en is podcastproducer Merel Borst van de partij. 

 

Delen op

23,99
pro-mbooks1 : athenaeum