Coen Verbraak over Nooit meer dezelfde

21 maart 2024

Kom naar Boekhandel Van Rossum, donderdag 21 maart om 19.00 voor een interview met Coen Verbraak over zijn nieuwe boek Nooit meer dezelfdeWees welkom!

Coen Verbraak is journalist en programmamaker. Hij is verbonden aan NRC Handelsblad en maakt radio- en televisieprogramma's. Ook publiceert hij sinds 1995 regelmatig boeken.

Toegang tot het evenement is gratis, maar wij stellen het op prijs als je je aanmeldt. Je kunt je telefonisch aanmelden via 020-4707077 of per e-mail via [email protected].

We starten om 19.00, inloop is vanaf 18.30.

Over Nooit meer dezelfde

Voor de Volkskrant interviewde Coen Verbraak mensen die iets ingrijpends hebben meegemaakt – en die daarna verder moesten met hun leven. Een oncoloog, van wie twee dochters kanker kregen. Een vrouw met chronische pijn, die eindelijk verder kon toen haar been werd geamputeerd. Een veteraan, voor wie het leven totaal veranderde door zijn missie naar Srebrenica. Een vrouw, wier beste vriend zijn zoontjes en zichzelf om het leven bracht. Maar ook Ben Feringa, die de Nobelprijs voor Scheikunde won, een analfabete die op haar achtenveertigste alsnog leerde lezen en voor wie een wereld openging, een nierpatiënt, die een nieuwe nier kreeg van zijn geliefde. Het zijn prachtige, aangrijpende en hoopvolle verhalen, die laten zien hoe onvoorspelbaar, verschrikkelijk en mooi het leven soms kan zijn. Verhalen vol verdriet en rouw, maar ook vol veerkracht en hoop voor de toekomst.

pro-mbooks1 : athenaeum