Leesfragment: The Lebanese Kitchen

27 november 2015 , door Salma Hage

Wat komt er na The Silver SpoonThe Lebanese Kitchen. Hét Libanese kookboek, door Salma Hage, met zo'n vijfhonderd recepten. Op Athenaeum.nl kunt u nu een kijkje nemen in dit schitterende kookboek, dat in onze tijdelijke Phaidonwinkel te vinden is. NRC en Athenaeum Boekhandel wijden namelijk een kunst- en kookboekenmaand aan het veelzijdige fonds van de Engelse uitgeverij Phaidon. Tot en met zondag 5 januari zal de boekwinkel op Rokin 65 geheel in het teken staan van Phaidonboeken op het gebied van fotografie, mode, beeldende kunst, architectuur, design en kunstgeschiedenis - en fraai uitgevoerde kookboeken.

Following on from Phaidon’s classic home-cooking bibles of national cuisines, which started with The Silver Spoon in 2005 and has continued with 1080 Recipes, Vefa’s Kitchen, I Know How to Cook and India Cookbook, The Lebanese Kitchen is the definitive guide to traditional cuisine from Lebanon.

The Lebanese Kitchen brings together more than 500 recipes, ranging from light, tempting mezes to rich and hearty main courses.

On the shores of the eastern Mediterranean and a gateway to the Middle East, the food of Lebanon blends textures, colours, scents and flavours from both, and has long been regarded as one of the most refined cuisines in the Middle East.

 

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Spread uit The Lebanese Kitchen

Phaidon Press

MINDBOOKSATH : athenaeum