Leesfragment: Gather Journal #8

30 december 2015 , door Athenaeum Nieuwscentrum
| | |

Een food magazine met hoofdstukken 'Geology', 'Ocean', 'Fossils', 'Biodiversity', 'Space', 'The ages' en 'Chrystal vision'…dat moet wel Gather zijn! Routine en voorspelbaarheid staan niet tot het vocabulaire van de redactie. Dit nummer is opgezet als een ontdekkingstocht door de zalen van het American Museum of Natural Historyen een ode aan Charles Sagans Murmurs of the Earth, waarin hij de uitdaging aanging om de aarde te beschrijven aan levensvormen daarbuiten. Het blad is dan een capsule waarin de tijd is vastgelegd voor later. Blader mee in Gather Journal #8: 'Origin. The natural history issue.'

Gather1

Met mooie beschouwingen over de magische wereld van tijd, stenen, sterren en water. Inclusief telkens een passend menu, dat er steeds werkelijk wonderschoon uitziet. Molten Chocolate Volcano with Cranberry Lava, Botanical Salad, Jurassic Dong Bei Lamb Rack, Spicy Sun Purses & Zesty Sour Cocktail... en echt niet al te ingewikkeld om te maken, soms maar met een paar ingredienten zelfs.

Dit blad is zeer geschikt voor lekkerbekjes, fotografieliefhebbers, elementaire types en tijdschriftfetishisten. 128 pagina’s, € 19,90.

Gather2

Gather3

Delen op

Gerelateerde boeken

pro-mbooks1 : athenaeum