Presentatie Wytske Versteeg, Grime

20 september 2017 tot 20 september 2017
|

Op woensdag 20 september vindt bij onze boekhandel op het Amsterdamse Spui vanaf 17.00 uur de presentatie van Wytske Versteegs nieuwe roman, Grime, plaats. U bent van harte welkom!

Toegang gratis, aanmelden gewenst via publiciteit@querido.nl.

Over Grime:

Als student was Nino tot over zijn oren verliefd op de ongrijpbare Suyin, maar zij had alleen oog voor Michael Wallerstadt, Nino’s beste vriend en grote voorbeeld. Wallerstadt is nu een bekende regisseur en cultfiguur, die ver van de stad een teruggetrokken leven leidt. De film die zijn doorbraak betekende werd Suyins ondergang.

Gedreven door schuldgevoel begint Nino een zoektocht om erachter te komen wat er precies gebeurd is in de zomer waarin ze samenwerkten aan Michaels film. Zelf getrouwd met een vrouw van wie hij niet kan houden, probeert hij obsessief de waarheid te achterhalen, en Suyin daarmee alsnog te redden. Zijn eigen leven verliest hij steeds verder uit het oog. Maar in de zoektocht die hem vaste grond geeft is niets wat het lijkt.

Grime is een verhaal over wat niet kan worden vergeten, over obsessie die tot over de rand van de waanzin drijft en over de onbetrouwbaarheid van onze waarneming.

Lees een fragment op Athenaeum.nl.

(Auteursfoto © Lionne Hietberg)

Delen op

20,00
MINDBOOKSATH : athenaeum