Florette Dijkstra over Rumoer. Het begin van kunst

27 februari 2020
| |

Donderdag 27 februari vanaf 19.30 spreekt Florette Dijkstra bij Boekhandel Van Rossum over Rumoer. Het begin van de kunst. Je bent van harte welkom.

Toegang gratis, aanmelden graag via [email protected].

Sinds onze collega Joost Baars het boek tipt als het mooiste dat hij in 2019 gelezen heeft (op de website en in de winkel), heeft Florette Dijsktra's boek Rumoer. Over het begin van kunst zijn weg gevonden naar een groot aantal lezers bij Boekhandel Van Rossum. Dat is bijzonder voor een essayistisch verhalenboek over kunst. Maar Rumoer is dan ook een even origineel als toegankelijk boek, vol slimme, ontroerende verhalen over kunstenaars van Sappho's poëzie, de Chinese landschapskunst en de grottekeningen van Chauvet, tot nu.

Reden genoeg om Florette Dijkstra uit te nodigen over Rumoer te komen spreken. In een lezing speciaal voor Boekhandel Van Rossum zal zij spreken over inspiratie, tekenen, en vooral beginnen, in verband met Rumoer, haar schrijverschap, maar ook met haar werk als beeldend kunstenaar.

Florette Dijkstra (1963) is schrijver en beeldend kunstenaar. Eerder verschenen de romans De vrouw van verf en De onvoltooide. Meer informatie over haar werk vindt u op www.florettedijkstra.nl en www.kunstwordtterugkunst.nl

Delen op

pro-mbooks1 : athenaeum