De professional en de manager in dialoog

De professional en de manager in dialoog zelfbewust samenwerken in zorg en hulpverlening Mark Vervuurt

In zorg en hulpverlening is de laatste decennia een spanningsveld ontstaan tussen het onvoorspelbare karakter van het mensenwerk en de nadruk op ‘planning en control’. Mark Vervuurt laat zien dat de professional en de manager deze spanning kunnen opheffen door hun krachten te bundelen. In dialoog laat je je als professional of manager niet meevoeren door de schijnbare tegenstelling tussen het inhoudelijke en het organisatorische perspectief. Door de dialoog komen de perspectieven van cliënt, professional en manager optimaal aan bod en wordt het geheel meer dan de som der delen.
‘De professional en de manager in dialoog’ is een inspiratiebron voor professionals en managers in de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en de psychosociale hulpverlening. De praktijkvoorbeelden en handvatten maken het boek direct in het werk toepasbaar.

Mathieu Weggeman: ‘De inrichting van de samenspraak van manager en professional krijgt in dit boeiende boek alle aandacht.’
Wibe Veenbaas: ‘Mark Vervuurt is erin geslaagd een praktisch werkzaam boek te schrijven vanuit een diep besef van de grotere orde waarin alle mensen en dingen een plek hebben.’

Mark Vervuurt is orthopedagoog en GZ-psycholoog. Hij werkt bij Koninklijke Kentalis en heeft ruime ervaring als professional en manager in de zorg en hulpverlening.
€18,25

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

Isbn
9789024418404
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
Druk
1e
Verschenen
01-07-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
117 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Organisatie/management

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum