Let op: in verband met de enorme drukte momenteel kan het zijn dat we je bestelling niet zo snel kunnen bezorgen als je van ons gewend bent. We doen onze uiterste best en hopen op je begrip.

De grote Kleyn

De grote Kleyn culinair compendium Onno H. Kleyn

Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuitgehaald. Anekdotes, kaders en 125 recepten met wijnadviezen maken het boek af. Kleyn geldt al zeer lang als de man met de grootste culinaire kennis van ons land en is een waardige opvolger van Johannes van Dam. Vele jaren werkte hij aan zijn nu verschijnende magnum opus over de cultuur van eten en smaak. Onno schrijft zoals ik zou willen schrijven en weet alles wat ik nog zou willen weten. Yvette van Boven Veel beter [] krijgt u het niet in Nederland. Laat daar geen discussie over bestaan. NRC Een genot én een must voor elke kookliefhebber. Trouw Prachtig, zon boek [] waar je vele jaren vondsten in zult doen. De Standaard Onno Kleyn is al 28 jaar culinair en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en publiceerde zon 40 boeken, vooral over Italië, Frankrijk en wijn. In 2011 startte hij met de Academie Culinair Schrijven, waar hij aankomende culinaire talenten begeleidt. Ook geeft hij colleges over culinaire geschiedenis.
Let op, dit is een e-book! Please note: this is an ebook.
€18,99

Specificaties

ISBN
9789038803999
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
Druk
2e
Datum
29-11-2016
Taal
Nederlands
Bladzijden
1043 pp.
Bindwijze
E-book EPUB
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending t/m 2 januari
  • Verlengde retourtermijn voor je Sint- en kerstcadeaus: ruilen kan t/m 10 januari
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

Let op: in verband met de enorme drukte momenteel kan het zijn dat we je bestelling niet zo snel kunnen bezorgen als je van ons gewend bent. We doen onze uiterste best en hopen op je begrip.

pro-mbooks1 : athenaeum