Fermenteren
Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van g...
Let op, dit is een e-book! Please note: this is an ebook.
€7,99
Specificaties
- ISBN
- 9789023016342
- Uitgever
- Becht
- Taal
- Onbekend
- Bladzijden
- 160 pp.
- Bindwijze
- E-book EPUB
- Genre
- Sport
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Advies per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Per fiets bezorgd, indien mogelijk
- Vertrouwde service, veilige afhandeling