Copy pastry

Copy pastry Patisserie om te combineren Jurgen Koens

<>Bakboek vol recepten voor desserts, taarten en gebak

Copy Pastry is een uniek bakboek van 'sweet designer' Jurgen Koens. Het staat boordevol desserts met verschillende texturen en smaakbelevingen, spannende ijsgerechten, bite-size friandises, verrassende chocoladecreaties zoals mandarijn-kardemom en rabarber-paprika, heerlijke taarten en natuurlijk ook hartige en zoete viennoiserie. De recepten in Jurgens boek zijn stuk voor stuk stoer, eigenzinnig, oogstrelend en bijzonder lekker. Een must-have dus voor elke thuisbakker en patissier!

Jurgen ontwikkelde een unieke methode om bereidingen en technieken in verschillende vormen, smaken en toepassingen terug te laten komen in zijn patisserie. Waar de ene techniek zorgt voor een krokante toets in een taart is het in het andere recept de basis voor een verbluffende friandise. Beheers je bijvoorbeeld het maken van zijn crémeux, dan kun je er eindeloos mee variëren. Of neem de brownie: de ene keer is het een taartbodem, in een andere creatie wordt het verwerkt tot een crumble.

Jurgen Koens is chef-patissier, food designer, productontwikkelaar en kok. Hij kookte en bakte bij diverse gerenommeerde restaurants en was o.a. chef-patissier bij Manoir Inter Scaldes. Tegenwoordig runt hij de Pastry Club in Eindhoven en ontwikkelt daar patisserieproducten. Het is Jurgens droom om iedereen patisserie te laten ontdekken.

€32,50

Levering binnen: 2 werkdagen
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

Op voorraad in de volgende winkels:
Beethovenstraat 30-32, Amsterdam
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789462500310
Uitgever
Forte culinair
Druk
1e
Datum
04-11-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
240 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

4 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum