Ter ere van Tim

Ter ere van Tim M.Y.H.G. Erkens ; W.T. Eijsbouts

Tim Koopmans geldt als een van de laatste grote Nederlandse generalisten in het recht. Naast het arbeidsrecht, het staatsrecht en het Europees recht, heeft ook de rechtsvergelijking altijd kunnen rekenen op Koopmans' interesse. Zijn brede belangstelling blijkt uit een zeer indrukwekkend aantal publicaties, met grote schakering.
Om haar grote waardering voor zijn verdiensten te uiten organiseerde de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden op 12 december 2013 een bijeenkomst 'Ter ere van Tim'. Bij die gelegenheid heeft een drietal vakgenoten van Tim, afkomstig uit het arbeidsrecht, het staatsrecht en het Europees recht, een voordracht gehouden. De meester zelf sloot de bijeenkomst af met een reflectie op zijn eigen omzwervingen door het recht.
Om iedereen die er in Leiden niet bij kon zijn kennis te laten nemen van hetgeen die middag is uitgewisseld, zijn de bijdragen gebundeld en aangevuld met een introductie van de digitale voetafdruk van Koopmans. Op de omslag van deze bundel prijkt het portret van kunstenares Joanna Quispel, dat Koopmans op 12 december door de faculteit werd aangeboden.
€12,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis
(Op werkdagen)
Nota bene: de coronacrisis beïnvloedt de levertijden.

  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789462510289
Uitgever
Uitgeverij Paris B.V.
Druk
1e
Datum
15-07-2014
Taal
Nederlands
Bladzijden
50 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Recht

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

4 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Advies per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum