The New Diabetic Cookbook, Fifth Edition More Than 200 Delicious Recipes for a Low-Fat, Low-Sugar, Low-Cholesterol, Low-Salt, High-Fiber Diet
Presents recipes for diabetic patients which are full of fiber and low in cholesterol, salt, sugar, and saturated fat. This book provides tips on meal planning, canning, and freezing. It contains chapter which explains how to prepare mixes for a batch of cupcakes, cookies, cakes, or bread.
Specificaties
- ISBN
- 9780071391351
- Uitgever
- McGraw-Hill Education - Europe
- Druk
- 5e
- Verschenen
- 01-01-2002
- Taal
- Engels
- Bladzijden
- 432 pp.
- Bindwijze
- Paperback
- Genre
- Koken en voeding
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Wekelijks het recensieoverzicht van kranten en weekbladen
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
Koop uw boeken bij Athenaeum
- Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
- Vertrouwde service, veilige afhandeling