Als de lente komt

Als de lente komt Gerda van Wageningen

Marthe heeft een nare periode achter de rug, die heel haar leven op kop heeft gezet. Net als ze denkt eindelijk in rustiger vaarwater te komen, ontdekt ze dat haar zoon wel erg graag op gokautomaten speelt. Al snel rijst het vermoeden dat hij het spelen niet laten kan.
Ook blijkt hij te spijbelen en zijn schoolprestaties hollen achteruit.
Lukt het Marthe haar zoon de helpende hand toe te bieden?

Gerda van Wageningen heeft sinds 1979 reeds 90 boeken geschreven: historische romans, waarin het plattelandsleven een grote rol speelt en hedendaagse familieromans. Ze woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau.
Gerda van Wageningen behoort tot de 5 meest uitgeleende auteurs!!!

De pers over Gerda van Wageningen:
?Boeiend, eigentijds,zeer realistisch, levensecht, informatief??
(Marian Verstappen voor Biblion)
?Ze is geëvolueerd van een echte streekromanschrijfster tot een auteur van familieromans in een eigentijds kader?. (Alicia Grob voor Biblion)
?Na ruim 80 romans geschreven te hebben behoeft de schrijfster geen verdere introductie meer.? (H.W.L. Keus-Asveld voor Biblion
?Als een van de weinige auteurs schrijft zij net zo gemakkelijk over moderne tijden als over historische periodes?. (Club voor België)
?Het is verbazingwekkend hoe de in dit genre razend populaire schrijfster steeds weer nieuwe actuele thema’s in haar boeken verwerkt.Aanrader voor liefhebbers van eigentijdse familieromans.? (M.Willard voor Biblion)

"Als de lente komt" is een boeiende eigentijdse roman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden!

?Een serie ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans geschreven voor en door vrouwen. Voor een brede lezerskring!?(Biblion)
€17,50

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789086600953
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
06-11-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
227 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Literatuur overige

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum