Jouw persoonlijke gids

Jouw persoonlijke gids Jan A. Kleyn

Jan Kleyn geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten werken vandaag de dag met de 'Methode Jan Kleyn'.

Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn eigen hoofdgids Leila. Tijdens een autorit hoorde hij opeens haar stem. Samen met haar en andere Gidsen heeft hij een zeer effectieve regressiemethode ontwikkeld, waarmee ook mensen zelf met hun Gids kunnen kennismaken - en zo prettiger en gemakkelijker kunnen leven. Hij schreef de succestitels Jouw Persoonlijke Gids, Omgaan met gidsen, Je Gids naar een vorig leven en Geesten, Gidsen en Engelen.

Jouw persoonlijke gids
Ieder mens heeft onzichtbare personlijke begeleiders, Gidsen. Vroeger wel beschermengel of engelbewaarder genoemd: een 'stem' die alles hoort, ziet en over je weet, en die je hele leven bij je is. Aan de hand van duidelijke oefeningen en heldere verklaringen leert Jan Kleyn ons onze eigen Gids kennen: de stem die je leven verrijkt en je warme, wijze adviezen geeft.
€9,95

Tijdelijk niet leverbaar

Specificaties

ISBN
9789049400149
Uitgever
A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V
Druk
4e
Verschenen
11-12-2008
Taal
Nederlands
Bladzijden
96 pp.
Bindwijze
Paperback

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum