De bijbel van de Nederlandse keuken

De bijbel van de Nederlandse keuken Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee Janneke Vreugdenhil

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
€33,99

Voor 23.00 besteld, morgen in huis. (Op werkdagen)

Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem
Beethovenstraat 30-32, Amsterdam
Bijlmerplein 1009, Amsterdam
  Zet op verlanglijst

Specificaties

ISBN
9789048847341
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Datum
12-10-2020
Taal
Nederlands
Bladzijden
496 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Sport
Thema
Kookkunst / eten en drinken
Nationale en regionale keuken
Nederland

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

5 redenen om dit boek bij ons te kopen

  • Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken (binnen NL)
  • Boeken en magazines die je nergens anders vindt
  • Advies in de winkel en per telefoon
  • Bestellen zonder registratie of login
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling

pro-mbooks1 : athenaeum