De bijbel van de Nederlandse keuken Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
€33,99
Voor 23.00 besteld, morgen in huis. (Op werkdagen)
Op voorraad in de volgende winkels:
Spui 14-16, Athenaeum Boekhandel & Nieuwscentrum
Van Baerlestraat 170-172, het Martyrium
Gedempte Oude Gracht 70, Haarlem
Beethovenstraat 30-32, Amsterdam
Bijlmerplein 1009, Amsterdam
Specificaties
- ISBN
- 9789048847341
- Uitgever
- Carrera
- Druk
- 1e
- Datum
- 12-10-2020
- Taal
- Nederlands
- Bladzijden
- 496 pp.
- Bindwijze
- Hardcover
- Genre
- Sport
- Thema
-
Kookkunst / eten en drinken
Nationale en regionale keuken
Nederland
Delen op
Meer op Athenaeum.nl over boeken
- Dagelijks een nieuwe recensie of leesfragment
- Regelmatig vertalers over hun werk
- Podcasts van interviews in de winkel
- Literair nieuws
- De agenda
5 redenen om dit boek bij ons te kopen
- Gratis verzending bij aanschaf van € 17,50 aan boeken (binnen NL)
- Boeken en magazines die je nergens anders vindt
- Advies in de winkel en per telefoon
- Bestellen zonder registratie of login
- Vertrouwde service, veilige afhandeling