Modern medisch woordenboek

Modern medisch woordenboek praktische snelzoekgids van A-Z Patrice van Efferen

Het Modern Medisch Woordenboek hoort gewoon in huis. Goede informatie kan immers geruststellend werken en niet altijd hoeft voor alles onmiddellijk een beroep gedaan te worden op de huisarts.

Het Modern Medisch Woordenboek heeft een heldere indeling. Alle trefwoorden zijn alfabetisch gerangschikt. Voor aanvullende informatie wordt door middel van een asterisk verwezen naar een volgend trefwoord. Zo nodig wordt verwezen naar de Latijnse term, waaronder het gezochte begrip nader wordt verklaard. De Latijnse woorden staan cursief weergegeven.

Het Modern Medisch Woordenboek:
  • Biedt een heldere uitleg van de waar te nemen symptomen en mogelijke oorzaken daarvan. Waar nodig wordt de tekst toegelicht aan de hand van een illustratie.
  • Verschaft gedegen informatie, die u in staat stelt bij het raadplegen van een arts gerichte vragen te stellen.
  • Beschrijft klachten en verschijnselen op heldere wijze waardoor u een goede gesprekspartner bent indien medisch advies gewenst is.
  • Geeft u een gerust gevoel. Zeker in het geval van kleine kinderen, die nogal eens last kunnen hebben van typische vormen van huiduitslag of nogal gemakkelijk een vaak weer even snel voorbijgaande, lichte koorts kunnen hebben.
Dit woordenboek is een vraagbaak en is niet bedoeld om uw huisarts te vervangen. Raadpleeg in alle gevallen van twijfel uw huisarts.
€19,95

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
(Op werkdagen)

Specificaties

ISBN
9789038919263
Uitgever
Elmar B.V., Uitgeverij
Druk
5e
Verschenen
01-09-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
547 pp.
Bindwijze
Paperback
Genre
Geneeskunde

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop uw boeken bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,- (in de algemene webwinkel, binnen Nederland).
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling
MINDBOOKSATH : athenaeum