Emulsifiers in Food Technology

Emulsifiers in Food Technology Viggo Norn

Emulsifiers are essential components of many industrial food recipes. They have the ability to act at the interface between two phases, and so can stabilise the desired mix of oil and water in a mayonnaise, ice cream or salad dressing. They can also stabilise gas/liquid mixtures in foams.
€171,75

Deze titel is (nog) niet op voorraad.

Specificaties

ISBN
9780470670637
Uitgever
John Wiley & Sons Inc
Druk
1e
Datum
02-01-2015
Taal
Engels
Bladzijden
360 pp.
Bindwijze
Hardcover
Genre
Wetenschap

Delen op

Meer op Athenaeum.nl over boeken

Koop dit boek bij Athenaeum

  • Gratis verzending vanaf € 20,-.
  • Het Boekenweekgeschenk cadeau boven € 15,-.
  • Bestellen zonder registratie of login.
  • Vertrouwde service, veilige afhandeling.

PostNL verzorgt de thuisbezorging voor de Athenaeum Boekhandels Je kunt met iDeal betalen bij de Athenaeum Boekhandels.

MINDBOOKSATH : athenaeum