Podcast: Auke Hulst

30 mei 2022
| |

Beluister de vijfde Athenaeum Podcast van 2022, een tweede terugblik op de Boekenweek, waarin Daan Stoffelsen met Auke Hulst praat over zijn roman De Mitsukoshi Troostbaby Company.

De Athenaeum Podcast is een podcast gemaakt door de boekhandelaren van Athenaeum boekhandel op het Spui in Amsterdam. Vanaf januari 2022 presenteren we elke maand een nieuwe aflevering waarin wij in gesprek gaan met schrijvers, dichters, essayisten én met elkaar.

Tijdens de Boekenweek interviewde Daan Stoffelsen Auke Hulst bij Boekhandel het Martyrium over zijn nieuwe roman De Mitsukoshi Troostbaby Company, die voor de Libris Literatuurprijs genomineerd was. Dat gesprek werd dunnetjes overgedaan in de studio boven het Spui. Beluister de Athenaeum podcast op onze site, bij Soundcloud, Spotify of je favoriete podcastplatform.

Lees ook een fragment uit De Mitsukoshi Troostbaby Company. Beluister op Athenaeum.nl de podcast met Auke Hulst over Zoeklicht op het gazon, en lees bij ons ook een uitgebreid fragment uit die roman.

pro-mbooks1 : athenaeum